posshill

Låt humor vara en del av vardagen

En förklaring

4 kommentarer

Säkert många som funderat över min plötsliga frånvaro på bloggen. Men saken är lite omständlig och därför har jag ändrat status på bloggen. Kommer kanske att låta Posshill bli en vilande blogg och kanske ta i bruk min andra blogg i ett senare skede.

Förklaring till att jag slutade så plötsligt är att det blev lite för mycket dåliga nyheter och dåliga händelser här på vårkanten och försommaren, att jag helt enkelt kände för att stanna opp och tänka vad jag skall göra härnäst.

Redan i mars blev jag ju opererad i min högra tå, som stelopererades och behövde 2 månaders sjukledighet. Däremellan hann jag med en kollision med en mopedåkare, i vilken jag blev den som var den orsakande part. Turligt nog blev ingen skadad, förutom mopedåkaren som fick några skrapsår. Lite senare kom min sjuka rygg in i bilden och jag började gå sned i hela kroppen p.g.a. smärtan. Efter ett besök hos läkaren konstaterade han att jag inte är kapabel att vara i arbete och en ny sjukskrivning blev av. När jag sen meddelade min arbetsgivare om min nya sjukskrivning, fick jag nästa chockbesked.

Arbetsgivaren meddelade mig att då får jag söka mig efter ett nytt arbete. Företaget ämnar avsluta deltidsarbetet på lagret och istället för 2 deltidsarbeten á 6 timmar, så skall arbetet avklaras med en heltidsanställning på 8 timmar. Så istället för att njuta av midsommaren blev det att börja fundera på ett nytt jobb. Men nu är det så att jag fortfarande har sjuk rygg efter att haft känning i 3 månader och senaste veckan var jag till magnetröntgen, och vissa skador på ryggen kunde konstateras. Så nu blir det nya undersökningar av en specialist.

Detta är en stor del av varför jag inte orkat skriva positiva tankar på länge. Jag har istället levt med och för min underbara familj, läst era skrivelser och kommentera emellanåt, men inte orkat skriva egna inlägg.

Funderar ännu på att öppna den andra bloggen, och i såfall blir det under annat namn vilket meddelas senare.

Med hopp om god fortsättning på veckan och en fin sensommar och en givande höst.

Med vänlig hälsning

Oops/Posshill

Annonser

4 thoughts on “En förklaring

 1. Lagom är bäst. En olycka kommer sällan ensam. Mina tankar fladdrar och jag lider med dig grabben. Hoppas specialisten kan komma med goda råd och en behandling som hjälper. Du behöver lite framgångar just nu. Jag önskar att jag kunde ”trolla” dit dem till dig. Min förhoppning är att några av dina moln försvinner iväg snart. Börja blogga när du känner för det igen. M v h Bosse

  Gilla

  • Har tänkt på några inlägg, men det blir bara inget av det. Har istället försökt skriva några arbetsansökningar för att försöka få någon inkomst på höstsidan. Har tidigare haft en stor hjälp av mina bloggarvänner, men när jag inte själv skriver inlägg, så blir ju besöken mindre också. Skall försöka sparka mig själv i baken och försöka åstadkomma något så småningom. Har åtminstone den senaste veckan haft ett otroligt bra väder, med enbart sol och c:a 25 grader på dagarna. Ha det gott.

   Gilla

 2. Kanske det tar sig, när höststormarna gör entré.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s